Hoflaan 1
9861 BN Grootegast
T 0594 612047
M info@administratiekantoorhoeksema.nl

Bedrijfsadministratie Groningen

Als ondernemer heeft u vast uw handen vol aan het draaiende houden van uw bedrijf. Van het werven van nieuwe klanten en het uitvoeren van grote projecten tot het vinden van goed personeel en het maken van reclame. Daarbij komt ook nog eens het belangrijkste, maar niet altijd leukste onderdeel van uw bedrijfsvoering; het zorgvuldig bijhouden van uw administratie. Dit is voor iedere ondernemer een tijdrovende klus. Daarnaast moet u ook nog letten op eventuele wijzigingen in het belastingstelsel en andere ontwikkelingen in de financiële sector. Kortom, het onderhouden van uw bedrijfsadministratie is een vak op zich. Een vak waar het team van Administratiekantoor Hoeksema zich volledig in heeft gespecialiseerd. Wij willen onze jarenlange ervaring en expertise dan ook graag voor u inzetten.

Bedrijfsadministratie Groningen neemt u het werk uit handen

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het voeren van uw bedrijfsadministratie, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u al het werk uit handen nemen, maar ook alleen de onderdelen, die u veel tijd of moeite kosten. Ons team bestaat uit elf enthousiaste en zeer bekwame medewerkers, die voor u de salarisadministratie kunnen doen, uw belastingaangiften kunnen verzorgen, uw facturen en afschriften kunnen inboeken en uw jaarrekening op kunnen maken. Daarnaast kunt u ook voor arbeidscontracten en belastingadvies bij ons terecht.

Bel gerust met Administratiekantoor Hoeksema voor vragen over uw bedrijfsadministratie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 0594 612047 of een e-mail sturen naar info@administratiekantoorhoeksema.nl. Wij zijn u graag van dienst en kijken er naar uit u toe te voegen aan onze lange lijst tevreden klanten.

Woensdag 22 april Nieuwsbrief april 2020

Galerie KunstHof

nieuwsbrief