Hoflaan 1
9861 BN Grootegast
T 0594 612047
M info@administratiekantoorhoeksema.nl

Administratiekantoor Groningen

Bent u op zoek naar een geschikt administratiekantoor Groningen? Bij administratiekantoor Hoeksema in Grootegast bent u aan het juiste adres. Bij ons zijn uw administratieve taken in goede handen. Wij bieden u uitgebreide, precieze en heldere hulp bij uw belastingtechnische zaken. Met een professioneel team staan wij paraat om uw administratie duidelijk en overzichtelijk te houden.

Ervaren, kleinschalig en betrokken

Administratiekantoor Hoeksema heeft al zo’n tachtig jaar ervaring met hulp en adviezen in belastingzaken. We zijn een kleinschalig kantoor dat bestaat uit elf bevlogen en betrokken medewerkers. Dankzij deze kleinschaligheid vormen we een hecht team waarin we elkaar snel en gemakkelijk ondersteunen en aanvullen. Op deze persoonlijke manier vormen we ook op een vertrouwde manier een goede band met onze klanten, zodat de samenwerking prettig verloopt. Onze betrokkenheid uit zich ook in onze maatschappelijke interesse, zo helpen we graag het ‘wij’-gevoel in Grootegast te stimuleren door het sponsoren van plaatselijke sport- en muziekverenigingen.

Particulieren en ondernemers

Zowel particulieren als ondernemers zijn wij graag en op uiterst professionele wijze van dienst. Als particulier kunt u daarbij denken aan zaken als inkomstenbelasting, schenkbelasting en erfbelasting. Bent u ondernemer? Dan kunnen wij u helpen met diverse belastingen, salarisadministratie en overig adviezen met betrekking tot uw bedrijfsvoering. Particulier of ondernemer, met behulp van administratiekantoor Hoeksema bezorgen belastingtechnische zaken u geen kopzorgen. Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0594 612047 en per e-mail bereikt u ons op info@administratiekantoorhoeksema.nl (u kunt ook het contactformulier op onze website gebruiken). Wij staan u graag te woord.

Woensdag 22 april Nieuwsbrief april 2020

Galerie KunstHof

nieuwsbrief