Hoflaan 1
9861 BN Grootegast
T 0594 612047
M info@administratiekantoorhoeksema.nl

Medewerkers

Wanneer u bij Administratiekantoor Hoeksema in Grootegast langskomt, vindt u een ervaren en bevlogen team van medewerkers. Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring. Eeuwenlange ervaring, kunnen we bijna met gepaste trots zeggen: zo’n 80 jaar geleden verscheen ons administratiekantoor in Grootegast. Ondanks die leeftijd vindt u bij ons een enthousiast en energiek team, die creativiteit belangrijk achten. We zijn met 11 man, dus klein: maar daar schuilt ‘m onze kracht in. Want dan zijn we samen. Samen door overleg. En zo vinden we samen de oplossing voor administratieve problemen, of zorgen we ervoor dat uw bedrijf op het gebied van administratie geen tekortkomingen kent. Samen kunnen wij u altijd helpen.

‘Samen’ vinden onze medewerkers dan ook belangrijk, en daarom richten wij ons naast boekhouden en administratie ook op de samenleving. We willen een bijdrage leveren aan onze leefomgeving. We willen het ‘wij’ –gevoel in Grootegast en omgeving versterken door onder andere het sponsoren van sport- en muziekverenigingen. Zo draagt Administratiekantoor Hoeksema bij aan de leefomgeving.

Maandag 10 december Eindejaarstips 2018

Het einde van 2018 is alweer in zicht en dus is het nu een goed moment om na te gaan welke acties u nog voor het eind van het jaar moet ondernemen. Wij hebben een selectie van de belangrijkste tips en aandachtspunten samengesteld die voor zowel uzelf als uw organisatie van belang kunnen zijn.  

Download de nieuwsbrief

Lees meer »

Galerie KunstHof

nieuwsbrief