Hoflaan 1
9861 BN Grootegast
T 0594 612047
M info@administratiekantoorhoeksema.nl

Boekhouder Leek

Een ervaren boekhouden in Leek nodig? Dan kunt u eens nader kennis maken met de dienstverlening van Administratiekantoor Hoeksema. Binnen ons team van professionals vindt u gegarandeerd de boekhouder die u in Leek nodig heeft. Wij zijn gevestigd aan de Hoflaan 1 in Grootegast, maar houden een breed werkgebied aan. Wij kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn wanneer u behoefte heeft aan een ervaren boekhouder in Leek.

Een boekhouder in Leek voor particulieren en bedrijven

Ons administratiekantoor verleent haar diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Heeft u als ondernemer een boekhouder in Leek nodig, bijvoorbeeld voor het verzorgen van de salarisadministratie of het opstellen van de jaarrekening? Dan bieden wij u de juiste professional. Heeft u als particulier behoefte aan een boekhouder in Leek, bijvoorbeeld voor het verzorgen van de belastingaangiften, dan bieden wij u ook de juiste boekhouder in Leek. Wij kunnen u op de meest uiteenlopende vlakken van dienst zijn en bieden u een service die bij u past.

Heeft u een boekhouder in Leek nodig?

Wij bieden u een ervaren boekhouder in Leek. Deze boekhouder kan u volledig ontzorgen door u een zeer complete dienstverlening te bieden. Uiteraard kunt u een afspraak maken met een boekhouder in Leek wanneer u behoefte heeft aan meer informatie of advies bij fiscale of financiele vraagstukken. Neemt u gerust eens contact met ons op om nader kennis te maken met onze diensten en mogelijkheden. Stuur een mail naar info@administratiekantoorhoeksema.nl, vul het online contactformulier in of bel naar 0594-612047. Wij zijn u graag van dienst.

Maandag 10 december Eindejaarstips 2018

Het einde van 2018 is alweer in zicht en dus is het nu een goed moment om na te gaan welke acties u nog voor het eind van het jaar moet ondernemen. Wij hebben een selectie van de belangrijkste tips en aandachtspunten samengesteld die voor zowel uzelf als uw organisatie van belang kunnen zijn.  

Download de nieuwsbrief

Lees meer »

Galerie KunstHof

nieuwsbrief