Hoflaan 1
9861 BN Grootegast
T 0594 612047
M info@administratiekantoorhoeksema.nl

Boekhouder Grootegast

Het voeren van een overzichtelijke administratie is soms een behoorlijke klus waarbij deskundige hulp gewenst is. Een goede boekhouder is niet altijd even gemakkelijk te vinden, maar voor de juiste boekhouder Grootegast kiest u voor administratiekantoor Hoeksema. Al zo’n tachtig jaar voorzien wij particulieren en ondernemers van advies over belastingtechnische zaken en het handhaven van een goede boekhouding. We bogen dus op een brede ervaring, we hebben passie voor ons vak en bovenal zijn wij erg betrokken, zowel bij onze klanten als in de samenleving.

Samen

‘Samen’ is het sleutelwoord bij administratiekantoor Hoeksema. Goed samenwerken, als collega’s onderling en met u als klant, vinden wij enorm belangrijk. Dit is voor ons de beste manier om tot een goede dienstverlening te komen. We werken daarom in een klein team met deskundige medewerkers. Hierdoor kunnen we snel en gemakkelijk communiceren en elkaar te hulp schieten. Op deze manier bouwen we ook gemakkelijker een goede, vertrouwde band met de klant op. ‘Samen’ is ook terug te zien in onze maatschappelijke betrokkenheid in Grootegast. Wij vinden een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid erg belangrijk en daarom steunen wij ook sport- en muziekverenigingen in Grootegast.

Contact

Hebt u vragen over uw inkomstenbelasting? Wilt u belastingtechnisch advies als startende ondernemer? Of kunt u wat hulp gebruiken bij uw salarisadministratie? Hoe uw vragen over belastingen of administratie ook luiden, wij helpen u bijzonder graag. Neemt u daarom telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0594 612047. U kunt ons natuurlijk ook per e-mail bereiken, via info@administratiekantoorhoeksema.nl (u kunt te allen tijde het contactformulier op onze website gebruiken).

Woensdag 22 april Nieuwsbrief april 2020

Galerie KunstHof

nieuwsbrief