Hoflaan 1
9861 BN Grootegast
T 0594 612047
M info@administratiekantoorhoeksema.nl

Welkom bij administratiekantoor Hoeksema in de buurt van Zuidhorn!

Op zoek naar een administratiekantoor in de buurt van Zuidhorn? Op een kleine afstand van Zuidhorn vindt u administratiekantoor Hoeksema in Grootegast. Wij staan met een team klaar die u graag van advies voorziet en allerlei administratieve zaken voor u uitvoert. Zo kunnen wij u helpen bij privé- of bedrijfsadministraties, maar ook bij bijvoorbeeld de aangifte van omzet-, inkomsten- en loonbelasting. Daarnaast willen wij meer zijn dan een “gewoon” administratiekantoor en ons ook inzetten voor de eigen leefomgeving, door bijvoorbeeld te sponsoren aan muziek- en sportverenigingen en ons bedrijfspand jaarlijks beschikbaar te stellen aan de gymnastiekvereniging. Wanneer u dus een bedrijf zoekt dat al veel ervaring heeft met administratieve zaken, en zich daarnaast ook al jaren inzet voor de leefomgeving rondom Grootegast en Zuidhorn, kunt u zeker bij administratiekantoor Hoeksema terecht.

Administratiekantoor Hoeksema nabij Zuidhorn: waar uw wensen centraal staan

Bij administratiekantoor Hoeksema in Grootegast, in de buurt van Zuidhorn, staan uw wensen centraal. Wij gaan vakkundig te werk en luisteren naar al uw wensen. Klantvriendelijkheid staat bij ons voorop: al onze 6 medewerkers zetten alles op alles om u van het juiste advies te voorzien en u te helpen bij administratieve klussen. Maar daarnaast willen wij nog iets toevoegen aan het ‘gewone’ administratiekantoor: wij willen een bijdrage leveren aan de leefomgeving. Zo houden wij ons niet alleen met uw cijfers en boekhouding bezig, maar ook met de gemeenschapszin in de buurt van Grootegast en Zuidhorn.

Voor vragen en interesse: kom langs bij Administratiekantoor Hoeksema in de buurt van Zuidhorn

Heeft u nog meer vragen, neem dan gerust contact met ons op. Of kom langs bij Administratiekantoor Hoeksema in Grootegast, in de buurt van Zuidhorn.

Woensdag 22 april Nieuwsbrief april 2020

Galerie KunstHof

nieuwsbrief