Hoflaan 1
9861 BN Grootegast
T 0594 612047
M info@administratiekantoorhoeksema.nl

Administratiekantoor Roden

Ben je op zoek naar een administratiekantoor in de omgeving van Roden? Wij nemen graag je administratieve werk uit handen. Administratiebureau Hoeksema uit Grootegast staat midden in de samenleving en is er dan ook voor particulieren zowel als voor ondernemers. We zijn onder meer gespecialiseerd in belastingadvies en aangiften, in het aanvragen van toeslagen en in het adviseren en ondersteunen bij financiële vraagstukken. Voor ondernemers kunnen we onder andere ook de boekhouding en salarisadministratie verzorgen.

Kleinschalig administratiekantoor nabij roden

Samen vindt ons hechte team, dat uit 11 elf medewerkers bestaat, voor al je administratieve opdrachten een passende vorm. Gezamenlijk beschikken we over een grote hoeveelheid kennis en kunnen deze in zeer uiteenlopende gebieden toepassen. Juist omdat we vasthouden aan onze kleinschaligheid, houden we de lijntjes kort en staat al onze expertise tot uw beschikking. Zo komen we altijd tot een snelle, goede en zorgvuldige oplossing voor al je vragen en voor eventuele problemen op het gebied van administratie en belastingen.

Administratiekantoor met 80 jaar ervaring tot uw dienst

Al tachtig jaar staan onze bevlogen en kundige mensen persoonlijk voor je klaar. Je kunt voor heldere en eerlijke oplossingen, in alle situaties waarin je er zelf niet uitkomt of liever met iets anders bezig bent, bij ons terecht. Wij kunnen jouw zorgen uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op wat voor jouw belangrijk is. Benieuwd wat we in jouw situatie kunnen betekenen? Neem dan contact op. Ons telefoonnummer is 0594612047, of stuur een e-mail naar info@administratiekantoorhoeksema.nl. Je kunt ook direct een offerte aanvragen op de pagina offerte.

Woensdag 22 april Nieuwsbrief april 2020

Galerie KunstHof

nieuwsbrief