Hoflaan 1
9861 BN Grootegast
T 0594 612047
M info@administratiekantoorhoeksema.nl

Administratiekantoor Marum

Als u op zoek bent naar een ervaren administratiekantoor in Marum, dan kunt u een afspraak maken bij Administratiekantoor Hoeksema. Als professioneel administratiekantoor in de regio Marum kunnen wij u een zeer complete dienstverlening bieden. Zo kunt u bij ons terecht wanneer u behoefte heeft aan een boekhouder voor het doorlichten en bijwerken van uw persoonlijke boekhouding, maar u bent bij ons ook van harte welkom wanneer u de volledige (salaris)administratie van uw onderneming wilt uitbesteden aan een professional.

Wat kan ons administratiekantoor in Marum voor u doen?

De service van ons administratiekantoor in Marum is zeer veelzijdig. U kunt bij ons terecht voor het laten verzorgen van alle belastingaangiften, voor het opstellen van de jaarrekening of bijvoorbeeld voor het op orde laten brengen en het laten onderhouden van de salaris- of personeelsadministratie. Dit is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden van ons administratiekantoor in Marum. Wij bieden u altijd een dienstverlening die perfect past bij uw behoeften, zodat u niet betaalt voor services waar u geen gebruik van maakt. Dat maakt onze dienstverlening voor iedereen aantrekkelijk.

Neem contact met ons op

Heeft u als particulier een boekhouder nodig of wilt u als bedrijf uw administratie uitbesteden aan een professional? Administratiekantoor Hoeksema is het administratiekantoor in de regio Marum die u de beste service biedt, tegen een aantrekkelijk tarief. Uiteraard kunnen wij u vrijblijvend meer vertellen over onze dienstverlening. Bel naar 0594-612047 of mail naar info@administratiekantoorhoeksema.nl. U kunt tevens gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Woensdag 22 april Nieuwsbrief april 2020

Galerie KunstHof

nieuwsbrief