Hoflaan 1
9861 BN Grootegast
T 0594 612047
M info@administratiekantoorhoeksema.nl

Betrouwbaar en maatschappelijk betrokken administratiekantoor nabij Leek

Al meer dan 80 jaar lang kunt u voor al uw administratieve en belastingtechnische zaken terecht bij Administratiekantoor Hoeksema in Grootegast, in de buurt van Leek. Bij ons treft u een team dat zorgvuldig en nauwkeurig te werk gaat, en een luisterend oor wil bieden. Of het nu om privé- of bedrijfsadministraties gaat, of om aangifte van omzet-, inkomsten- en loonbelasting: dat doen wij graag voor u. Klantvriendelijkheid vinden we enorm belangrijk. Maar er is nog iets dat wij van groot belang achten: midden in de maatschappij staan. Wij willen actief bijdragen aan de leefomgeving rond Grootegast en Leek. We zoeken het contact op met de leefomgeving. Zo houden wij ons niet alleen met uw cijfers en boekhouding bezig, maar ook met de gemeenschapszin in en rondom Grootegast en Leek.

Administratiekantoor Hoeksema bij Leek: een deskundig en ervaren team, voor de beste service

Bij Administratiekantoor Hoeksema in de buurt van Leek vindt u een ervaren team van medewerkers. We werken met z’ n 6’en op de bovenverdieping. Iedere werknemer heeft een eigen gebied waarover hij of zij deskundige informatie kan verschaffen. Samen zijn we een team dat door overleg en veel ervaring advies kan geven over tal van zaken.

Administratiekantoor Hoeksema bij Leek: wij werken graag met mensen

Wij werken graag met mensen. Tevreden klanten maken ons gelukkig, maar waar wij ook blij van worden: een bijdrage leveren aan de maatschappij. Dat doen we op verschillende manieren: het sponsoren van sportverenigingen of muziekverenigingen bijvoorbeeld. Of door ons pand voor niets open te stellen voor de jaar- en ledenvergadering van de plaatselijke gymnastiekvereniging.

Kom langs bij Administratiekantoor Hoeksema bij Leek!

Heeft u nog meer vragen, neem dan gerust contact met ons op. Of kom langs bij Administratiekantoor Hoeksema in Grootegast, in de buurt van Leek.

 

Woensdag 22 april Nieuwsbrief april 2020

Galerie KunstHof

nieuwsbrief