Hoflaan 1
9861 BN Grootegast
T 0594 612047
M info@administratiekantoorhoeksema.nl

Het zakelijke én sociale administratiekantoor in Grootegast

Op administratiekantoor Hoeksema in Grootegast kunt u rekenen. Niet alleen omdat wij alle administratieve en belastingtechnische zaken met veel zorgvuldigheid voor u uitvoeren: ook omdat wij sociale betrokkenheid belangrijk vinden. Privé- of bedrijfsadministraties? Aangiftes van omzet-, inkomsten- en loonbelasting? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Administratiekantoor Hoeksema in Grootegast is een administratiekantoor die haar maatschappelijke rol serieus neemt. Dat doen we al bijna een eeuw. Goed contact met de klant vinden wij heel belangrijk. Maar ook willen we het contact met de leefomgeving houden. Want even belangrijk als rooskleurige cijfers vinden wij een kleurrijke leefomgeving!

Administratiekantoor Hoeksema in Grootegast: klein maar krachtig

Onze kracht? Die schuilt hem in onze grootte: Administratiekantoor Hoeksema in Grootegast heeft 6 medewerkers. We werken met 6 bevlogen werknemers n één ruimte, waardoor we altijd met elkaar kunnen overleggen. Onze medewerkers willen als één team voor u klaar staan.  Iedere medewerker is deskundig over één of meerdere zaken. Samen zijn we van alle markten thuis. De medewerkers van Administratiekantoor Hoeksema staan als één team voor u klaar. Onze klanten wonen vooral in het Westerkwartier, maar ook ver daarbuiten hebben wij nog vaste klanten: mensen die we eerder al hielpen. Zij waren zo tevreden dat ze bij ons bleven, of kwamen via mond-tot-mond-reclame bij ons terecht.

Administratiekantoor Hoeksema in Grootegast staat midden in de maatschappij

Administratiekantoor Hoeksema in Grootegast draagt graag bij aan de maatschappij. Daar genieten wij van, zelfs als het ons zakelijk gezien niets oplevert. Voetbalverenigingen, volleybalverenigingen en muziekverenigingen klopten al bij ons aan, en wij twijfelden niet lang om ze te sponsoren. De jaar- en ledenvergadering van de plaatselijke gymnastiekvereniging vergadert al voor jaren gratis en voor niets in ons pand. Wij houden ons dus niet alleen met administratieklussen bezig, maar vinden het ook belangrijk dat we de plaatselijke verenigingen in en rondom Grootegast steunen en een platform bieden.

Interesse? Neem contact op met Administratiekantoor Hoeksema in Grootegast

Heeft u een administratieve klus, en wilt u ons daarbij laten helpen? Wanneer u interesse heeft kunt u, uiteraard te allen tijde vrijblijvend, contact met ons op nemen. We zien u graag terug bij Administratiekantoor Hoeksema in Grootegast!

Woensdag 22 april Nieuwsbrief april 2020

Galerie KunstHof

nieuwsbrief