Hoflaan 1
9861 BN Grootegast
T 0594 612047
M info@administratiekantoorhoeksema.nl

Administratiekantoor Grijpskerk

Bent u woonachtig in Grijpskerk of heeft u in deze plaats een bedrijf en bent u op zoek naar een administratiekantoor in de buurt van Grijpskerk? Bij administratiekantoor Hoeksema kunt u terecht voor allerlei administratieve zaken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons aankloppen. Wij hebben een deskundig team en door onze jarenlange ervaringen hebben we veel expertise opgebouwd als het gaat om privé-administraties en het doen van belastingaangiftes.

Particulier

Dankzij ons team administratie experts kunnen wij u helpen met veel administratieve vraagstukken. Als particulier kunt u een beroep op ons doen voor het doen van aangifte inkomstenbelasting, aangifte erfbelasting en aangifte schenkbelasting. Voor het wijzigen of aanvragen van toeslagen zoals huurtoeslag, kinderopvangtoeslag, kindgebonden budget of zorgtoeslag helpen wij u ook graag. Heeft u financiële of fiscale problemen? Administratiekantoor Hoeksema kan u adviseren en ondersteunen.

Ondernemer

We begrijpen dat u als ondernemer vooral bezig wilt zijn met zaken die uw bedrijf helpen groeien of continueren. Voor veel ondernemers is het voeren van de administratie vooral een noodzakelijk kwaad. Niettemin is een goede administratie van groot belang. Het vormt de basis voor een (gezond) bedrijf. Voor ons is administratie het belangrijkste en wij helpen u als ondernemer dan ook graag met uw administratie. Zo kunt u doen waar u goed in bent.

Contact

Indien u meer informatie wenst over hetgeen wat wij voor u kunnen betekenen, kunt u contact met ons opnemen. Dat kan door een formulier in te vullen, maar u kunt ons ook altijd telefonisch benaderen. Wij staan u graag te woord. Voor telefonisch contact kunt u bellen naar 0594 612047. Mailen kan ook: info@administratiekantoorhoeksema.nl.

Woensdag 22 april Nieuwsbrief april 2020

Galerie KunstHof

nieuwsbrief